Clinica

Care sunt avantajele clinicii noastre VoxDentalCare?

De îndată ce aţi intrat în clinică veţi fi preluaţi de asistentele noastre. Vă rugăm să impărtăşiţi cu noi frica dvs, nevoile speciale şi să puneţi orice întrebare pe care o aveţi .Dacă doriţi să vă spălaţi pe dinţi înainte de a începe tratamentul, o gamă variată de produse de igiena dentară sunt puse la dispoziţia dvs. Recepţionistul nostru vă va arata unde vă puteţi pregăti.

După pregătirea dvs. iniţială vă puteţi relaxa în sala de aşteptare sau veţi fi preluaţi imediat ce s-a eliberat medicul dentist unde aveţi programarea. Veţi afla că noi nu vă facem să aşteptaţi mult pentru că programăm sesiunile noastre dentare cu cea mai mare atenţie.

Pentru tratamente, veţi intra într-una dintre cele 3 săli de tratament. După cum puteţi observa, noi suntem dotaţi cu cele mai noi şi moderne tehnologii şi respectăm cele mai înalte standarde de igienă în chirurgie.

Suntem specializaţi în tratamente fără durere şi fără stres. Frica de tratamentele stomatologice nu mai este o problemă. Prin practicile noastre, noninvazive, moderne, dvs. vă veţi vindeca mult mai repede, şi de asemenea veti simţi mai puţină durere după interventiile chirurgicale, sau deloc!

Deţinem cele mai noi echipamente de imagistica si masuratori digitale, care ne permit să diagnosticăm problemele Dvs de sănătate dentara cu mare precizie şi exactitate chiar la vizita dvs. iniţială.

Esti gata sa zambesti?