Estetica dentara 

Ce este estetica dentarA?

In ultimii ani tehnologia a avansat mult intru beneficiul pacientilor. La VOX DENTAL CARE tehnologia 3D CAD CAM de scanare/ frezare, practic, proiectare a zambetului 3D reuseste sa creeze lucrari protetice, fatete si coroane dentare perfect adaptate gingiei si bontului natural sau pe implant. Pentru ca doar asa putem oferi pacientilor VOX DENTAL CARE nu doar un simplu tratament stomatologic ci o solutie fiabila atat functional cat si estetic.

Protetica

Lucrările protetice de tipul coroanelor sau fatetelor dentare sunt alegerea ideală daca se doreste alinierea dintilor si din diferite motive pacientul nu alege tratamentul ortodontic sau acesta nu este posibil. Dacă sunt dinți ciobiți,ingalbeiti, patati, fracturati, rezistenti la albirea cu lampa laser, cu tratamente de canal, care necesită o restaurare protetică, sau daca pacientul dorește ca dinții să aibă o estetică naturală și rezistentă pentru toată viața.

Fatetele sau coroanele dentare pot fi realizate prin diverse tehnici în laboratorul dentar, iar durabilitatea acestora depinde de calitatea materialului. Cele mai fiabile coroane dentare sunt cele realizate din zirconiu sau coroanele dentare din ceramica EMAX.

Gata să zâmbești?